تصویر
علی الوندی

18 روز پیش

معرفی ارز دیجیتال ای کش

معرفی ارز دیجیتال ای کش

ای کش (eCash) یک سیستم مبتنی بر بلاکچین بود که انتقال وجه را به صورت ناشناس تسهیل می کرد، یکی از پیشگامان ارزهای دیجیتال، هدف آن حفظ حریم خصوصی افرادی بود که از اینترنت برای پرداخت های خرد استفاده می کردند.

ای کش (eCash) توسط دیوید چاوم تحت شرکت او با نام DigiCash، در سال 1990 ایجاد شد.

بانک های بزرگ علاقه شدیدی به این پلتفرم داشتند، اما ای کش (eCash) هرگز شروع به کار نکرد و شرکت DigiCash در سال 1998 اعلام ورشکستگی کرد.

شرکت DigiCash، در نهایت ای کش (eCash) را به ثبت رساند و این پلتفرم را فروخت و در سال 2018، Chaum یک استارتاپ جدید با تمرکز بر رمزنگاری راه اندازی کرد.

نکات کلیدی

  • ای کش (eCash) یک پلتفرم الکترونیکی بود که برای انتقال وجه به صورت ناشناس ایجاد شد، این ارز یک پیشگام در ارزهای دیجیتال بود.
  • ای کش (eCash) توسط دکتر دیوید چاوم ایجاد شد و از طریق شرکت او با نام DigiCash، در سال 1990 پیاده سازی شد.
  • ای کش (eCash) بر اساس فرضیه امضاهای کور کار می کرد که در آن محتوای پیام قبل از امضا نامرئی بود و در نتیجه هیچ کاربری قادر به پیوند برداشت و خرج تراکنش ها نبود.
  • علی‌ رغم علاقه اولیه و آوردن بانک‌ های بزرگ به استفاده از این سیستم، ای کش (eCash) هرگز به طور کامل فعال نشد و DigiCash در سال 1998 اعلام ورشکستگی کرد.

معرفی ارز دیجیتال ای کش 1

هوش مصنوعی ارز دیجیتال و بورس

درک ای کش (eCash)

ایده ای کش (eCash) از دکتر دیوید چاوم در سال 1983 نشأت گرفت، او در زمان خود در رابطه با فکر کردن به نگرانی های حفظ حریم خصوصی در عصر اینترنت جلوتر بود و او نه تنها از حفظ حریم خصوصی دفاع کرد، بلکه او با ایجاد یک سیستم پرداخت مبتنی بر ناشناس بودن در عصر دیجیتال چند قدم جلوتر بود، این موضوع حتی قبل از اینکه اینترنت برای استفاده عمومی در دسترس باشد، وجود داشت. در سال 1990، Chaum شرکت DigiCash را برای تحقق ایده خود برای ای کش (eCash) ایجاد کرد.

مفهوم اصلی ای کش (eCash) امضا های کور بود، امضای کور نوعی امضای دیجیتال است که در آن محتوای پیام قبل از امضا نامرئی است، هیچ کاربری نمی تواند بین تراکنش های برداشت و خرج پیوند ایجاد کند.

ظهور و سقوط

DigiCash در دهه 1990 زمانی که شرکت های اینترنتی شروع به کار کردند، طرفداران زیادی پیدا کرد، این شرکت با بسیاری از بانک‌ هایی که قصد استفاده از این پلتفرم را داشتند قرارداد هایی امضا کرد، این بانک ها عبارتند از: Deutsche Bank (DB) ،Credit Suisse (CS) و سایر بانک ها در سراسر جهان.

مایکروسافت همچنین علاقه مند به ای کش (eCash) برای ویندوز 95 بود، اما این دو شرکت نتوانستند با هم معامله ای را انجام دهند و به توافق برسند.

بانک‌ هایی که تصمیم به پیاده‌ سازی ای کش (eCash) گرفتند شروع به آزمایش این پلتفرم کردند اما هرگز آن را به عنوان یک محصول قابل دوام به مشتریان خود نفروختند، تنها بانکی که واقعاً از این پلتفرم استفاده کرد، بانک مارک تواین در سنت لوئیس بود، این سرویس برای خریداران رایگان بود اما فروشندگان باید هزینه تراکنش را پرداخت می کردند.

بانک مارک تواین 300 کسب و کار و 5000 کاربر فردی را ثبت نام کرده بود اما این پلتفرم هرگز مورد توجه قرار نگرفت، به گفته Chaum، با رشد وب، سطح متوسط ​​پیچیدگی کاربران کاهش یافت و توضیح دادن اهمیت حریم خصوصی برای آنها دشوار بود.

DigiCash در نهایت در سال 1998 اعلام ورشکستگی کرد و به همراه پتنت های آن برای eCash به eCash Technologies فروخته شد.

علامت معاملاتی این نام در حال حاضر متعلق به Due Inc است، Due در سال 2015 تاسیس شد و یکی از کیف پول های الکترونیکی برتر در جهان است.

معرفی ارز دیجیتال ای کش 2

امنیت شبکه ای کش (eCash)

علیرغم شکست DigiCash و همراه با آن eCash، امنیت آنلاین تا به امروز یک مسئله مداوم در حوزه دیجیتال است.

اطلاعات مالی ذخیره شده در رایانه یا دستگاه الکترونیکی یا به طور کلی اینترنت مثلاً فضاهای ابر در برابر هکرها آسیب پذیر است.

ارزهای دیجیتال امروزه بسیار محبوب هستند و پایه های خود را مدیون ای کش (eCash) هستند، محبوب ترین ارز دیجیتال یعنی بیت کوین، در سال 2009 توسط یک خالق ناشناس ایجاد شد و شانس بیشتری برای جلب توجه سریع داشت.

به طور کلی، بسیاری از فعالان حوزه ارز دیجیتال و شبکه دکتر Chaum را پدر ارز دیجیتال می دانند.

در سال 2018، Chaum استارت‌ آپ جدیدی به نام Elixxir راه‌ اندازی کرد که هدف آن ایجاد یک شبکه رمزنگاری متمرکز بر ناشناس بودن ارتباطات است که توسط کاربران برای محافظت از اطلاعات آنها کنترل می‌شود، برخلاف راه‌ اندازی فعلی، که در آن شرکت‌ ها دسترسی دقیق به اطلاعات مصرف‌ کننده را دارند، از آن برای هدف قرار دادن تبلیغات و ایجاد درآمد استفاده می شود.

ارسال نظر