
7 روز پیش
نوسان گیری ارزهای دیجیتال چیست؟

نوسان گیری یک استراتژی معاملاتی رایج است که می تواند برای معامله گران مبتدی ایده آل باشد.
با توجه به افق های زمانی قابل مدیریت، نوسان گیری یک راه نسبتا راحت برای اعلام نظر در مورد بازار های مالی است.
نوسان گیری چیست؟
نوسان گیری، یک استراتژی معاملاتی است که تلاش می کند حرکات قیمت را در یک بازه زمانی کوتاه تا متوسط تشخیص دهد.
معامله نوسان گیری با استفاده از نوسانات بازار طی چند روز تا چند هفته صورت می گیرد.
استراتژی های معاملاتی نوسان گیری در بازارهای پرطرفدار بهترین عملکرد را نشان می دهند.
اگر یک روند قوی در یک بازه زمانی طولانی مدت وجود داشته باشد، فرصت های معاملاتی نوسان گیری می تواند فراوان باشد و معامله گران، می توانند از نوسانات قیمت سود به دست آورند، در مقابل معامله با نوسان گیری، می تواند در یک بازار در حال ادغام دشوار باشد، به هر حال گرفتن نوسانات بزرگ در روند قیمت دشوار است.

کسب درآمد با معاملات نوسان گیری
همانطور که گفته شد، معامله گران نوسان گیر، هدفشان این است که نوسانات قیمتی را که از چند روز تا چند هفته رخ می دهد، ثبت کنند.
به این ترتیب، معامله گران نوسان گیر موقعیت های بیشتری نسبت به معامله گران روزانه خواهند داشت، اما موقعیت سرمایه گذاران که خرید و نگهداری انجام می دهند بیشتر است.
معامله گران نوسان گیر، معمولاً از تحلیل تکنیکال برای تولید استراتژی های معاملاتی استفاده می کنند، البته نه لزوماً به همان میزانی که معامله گران روزانه انجام می دهند.
از آنجایی که تحلیل های بنیادی می توانند در طول هفته ها رخ دهند، معامله گران نوسان گیر نیز ممکن است از تحلیل بنیادی در چارچوب معاملاتی خود استفاده کنند.
با این وجود قیمت، الگو های نمودار کندلی، سطوح حمایت و مقاومت و اندیکاتورهای تکنیکال معمولاً برای تنظیمات معاملات استفاده می شوند.
برخی از رایج ترین اندیکاتورهایی که توسط معامله گران نوسان گیر استفاده می شود، میانگین های متحرک، شاخص قدرت نسبی (RSI) ، باندهای بولینگر و فیبوناچی هستند.
معامله گران نوسان گیر، معمولاً به نمودارهای بازه زمانی متوسط تا بالا نگاه می کنند و یک روند صعودی یا نزولی قوی باید در بازه زمانی بالاتر تایید شود، اما معامله گران نوسان گیر ممکن است به چارچوب های زمانی کوتاه، مانند: نمودار 1 ساعته، 4 ساعته، 12 ساعته نگاه کنند، تا نقاط ورود و خروج خاص را جستجو کنند.
با این حال، مهمترین چارچوب زمانی برای معاملات با استفاده از نوسان گیری، احتمالا نمودار روزانه است اما استراتژی های معاملاتی و سرمایه گذاری می تواند به طور قابل توجهی بین معامله گران مختلف متفاوت باشد.
تفاوت معاملات روزانه و معاملات نوسان گیری
معامله گران روزانه قصد دارند از حرکات کوتاه مدت قیمت کسب سود کنند، در حالی که معامله گران نوسان گیر به دنبال حرکت های بزرگتر هستند.
در واقع، معاملات روزانه یک استراتژی فعال تر نسبت به معامله گران نوسان گیر محسوب می شوند.
معامله گران روزانه به طور مکرر روند های بازار را بررسی می کنند و آنها موقعیت ها را برای بیش از یک روز باز نمی گذارند.
معامله گران نوسان گیر می توانند رویکرد دیگری داشته باشند، آنها می توانند موقعیت خود را کمتر نظارت کنند، زیرا هدف آنها سود بردن از تغییرات قیمت است که امکان دارد مدت زمان بیشتری طول بکشد.
از آنجایی که این حرکات قیمتی بزرگ هستند، معامله گران نوسان گیر می توانند حتی از چند معامله سود های چشمگیری به دست آورند.
معامله گران روزانه تقریباً به طور انحصاری از تحلیل تکنیکال استفاده می کنند.
معامله گران نوسان گیر معمولاً از ترکیب تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی استفاده میکنند که معمولاً تأکید بیشتری بر تکنیک ها دارند، در سوی دیگر طیفی از سرمایه گذاران ممکن است به هیچ وجه نکات تکنیکال را در نظر نگیرند و فقط بر اساس تحلیل های بنیادی، سرمایه گذاری کنند.
نتیجه گیری
معاملات نوسان گیر، یک استراتژی معاملاتی رایج در بازار سهام و همچنین در ارزهای دیجیتال است.
معامله گران نوسان گیر معمولاً برای چند روز یا چند هفته در موقعیت های خود باقی می مانند، بسته به استراتژی معاملات فردی متغیر است.